11 wielrenners uit de Lloyd´s markt hebben veel steun ontvangen voor hun bijdrage in het bereiken van een grote donatie aan het goede doel van de Britse long stichting, na een rit van 180 mijl van Londen naar Harwich en van Hoek van Holland naar Arnhem in Nederland.

Lloyd´s Head of Europe, Benno Reischel, gaf het startschot in the ochtend van 22 mei tegenover de hoofdingang van het Lloyd´s kantoor in Londen. Vrijdag, 23 mei, rond 17:30 uur arriveerde de groep in Arnhem. Moe maar uitermate tevreden dat de missie was bereikt!

De groep nam deze uitdaging aan ter nagedachtenis aan hun vriend en collega, Lloyd´s makelaar Colin Goddard, die helaas in April 2011 is overleden. Zijn team heeft een fonds uit Colins´naam in het leven geroepen, die geld inzamelt voor het Britse long fonds. Al het geld wat wordt opgehaald tijdens deze fietstocht gaat in zijn geheel naar dit goede doel.

Ralph van Helden, Lloyd´s vertegenwoordiger voor de Benelux, heette hen welkom samen met een grote groep of familie en vrienden. Daarnaast overhandigde hij een cheque namens Lloyd´s om dit mooie initiatief te steunen.

Kijk voor meer informatie of een eventuele donatie over dit initiatief hier.

Klik op de foto´s om te vergroten.