Dacă doriți să faceți o reclamație, vă rugăm să vă verificați polița pentru a afla datele persoanei de contact.  

Vă puteți de asemenea contacta broker-ul, sau, dacă reclamația privește o cerere de despăgubire, contactați persoana care vă administrează cererea pentru a vă exprima nemulțumirea.

 

Ce este o reclamație?

Lloyd’s definește o reclamație ca fiind:

„orice expresie orală sau scrisă a nemulțumirii, indiferent dacă este justificată sau nu, din partea, sau în numele, unei persoane în legătură cu furnizarea, sau nefurnizarea, unui serviciu financiar, care: (1) afirmă că reclamantul a suferit (sau poate suferi) pierderi financiare, dificultăți materiale sau inconveniente materiale, și (2) se referă la o activitate a acelui pârât, sau a oricărui alt pârât cu care acel pârât are vreo legătură în comercializarea sau furnizarea de servicii sau produse financiare, care intră sub jurisdicția Serviciului Ombudsman-ului Financiar din Regatul Unit.

Cum vă va administra Lloyd’s reclamația

Agentul administrator al Lloyd's, sau partea trecută în polița dumneavoastră care a fost numită pentru a vă administra reclamația în numele acestuia, va face toate eforturile pentru a vă transmite decizia sa, în scris, în termen de 8 săptămâni de la primirea reclamației.

Dacă, după primirea răspunsului final, continuați să fiți nemulțumit(ă), vă puteți înainta reclamația Serviciului Ombudsman-ului Financiar. Datele lor de contact sunt:

 

The Financial Ombudsman Service

Exchange Tower

London

E14 9SR

United Kingdom

 

Tel.: +44 20 7964 1000 (din afara Regatului Unit)

 

E-mail: complaint.info@financial-ombudsman.org.uk

 

http://www.financial-ombudsman.org.uk

 

Această procedură de administrare a reclamațiilor nu vă afectează drepturile legale.

 

Faceți o reclamație

Puteți lua legătura cu Lloyd’s în Regatul Unit, la adresa:

Complaints

Fidentia House

Walter Burke Way

Chatham Maritime

Chatham

Kent

ME4 4RN

E-mail: complaints@lloyds.com

Tel.: +44 (0)20 7327 5693